لوگو سایت دکتر حریری

پروتز سینه

همه چیز درمورد پروتز دائمی سینه

امروزه، جراحی های زیبایی با پیشرفت ها و تغییرات زیادی همراه شده اند که می توانند زیبایی و اعتماد به نفس را به افراد برگردانند. یکی از این جراحی های تاثیرگذار، پروتز کردن سینه است. معمولا زنانی که بیماری سرطان مبتلا شده اند و بخشی از سینه خود یا تمام آن را ازدست داده اند به این شیوه می توانند زیبایی خود را بدست آورند. البته عمل جراحی پروتز سینه تنها برای این افراد نیست و خیلی از زنانی که به صورت طبیعی سینه های کوچک و نامتقارنی دارند و یا تمایل دارند سینه های بزرگتری داشته باشند هم از این روش استفاده می کنند. اگر تصمیم به انجام این جراحی را دارید قبل از هر چیز اطلاعات لازم  پروتز سینه را کسب نمایید.

دکتر وحید حریری متخصص پروتز سینه

فلوشیپ جراحی پلاستیک و جراحی پستان دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر وحید حریری متخصص پروتز سینه

فلوشیپ جراحی پلاستیک و جراحی پستان دانشگاه علوم پزشکی تهران

پروتز سینه چیست؟

پروتز سینه (Breast implant) یک شکل مصنوعی از سینه است که برای فرم دهی و جایگزینی بخشی از سینه و یا تمام آن مورد استفاده قرار می گیرد. این پروتزها از یک ژل سیلیکونی ساخته می‌شوند که در یک لایه نازک قرار گرفته اند. ساختار کلی پروتز سینه بسیار طبیعی بوده و حتی سطح بیرونی آن نرم و صاف می‌باشد. در کل، این پروتزها به شکل سینه و با هدف برگرداندن زیبایی طراحی می شوند. معمولاً زنانی که در اثر بیماری سرطان سینه تمام یا بخشی از سینه خود را ازدست داده اند از پروتز استفاده می کنند. از طرفی، برخی دیگر هم سینه‌هایشان به طور طبیعی از نظر اندازه یا شکل با یکدیگر متفاوت است؛ می توانند با کمک پروتز زیبایی و فرم دلخواه سینه خود را بازیابند. جراحی پروتز سینه جز جراحی های زیبایی پرطرفدار قرار گرفته که خیلی ها تمایل دارند برای داشتن زیبایی و فرم متناسب سینه ها از این عمل کمک بگیرند.

 اما، داشتن اطلاعات کامل درباره پروتز سینه، چگونگی جراحی و اینکه برای شما مناسب است یا خیر، بسیار مهم و اساسی می باشد. فیلم جراحی پروتز سینه به شما کمک می کند تا هر آنچه را که نیاز است درباره این جراحی بدانید و با دید بازتری اقدام به عمل پروتز سینه نمایید. اگر وقت ندارید این مقاله را تا انتها بخوانید پیشنهاد می کنم ویدئو پروتز سینه (5 دقیقه) برای درک عمیق این موضوع ببینید.

پروتز سینه مناسب چه افرادی است؟

اغلب افراد به دلایل مختلف از جمله زیبایی تمایل دارند تا جراحی پروتز سینه را انجام دهند؛ در این میان یک سری شرایط وجود دارد که باعث می شود تا فقط برخی از افراد کاندید مناسب برای این جراحی باشند:

  • کسانی که در اثر بیماری سرطان تمام یا بخشی از سینه خود را از دست داده اند.
  • کسانی که به صورت مادرزادی دارای یک سینه هستند.
  • کسانی که فرم سینه های نامتقارنی دارند.
  • کسانی که اندازه سینه هایشان به شکل مادرزادی کوچک است.
  • کسانی که دچار افتادگی سینه شده اند که معمولاً در اثر افزایش سن، شیردهی و کاهش وزن زیاد رخ می دهد.

به نقل از سایت breastcancernow پروتز سینه یک فرم مصنوعی سینه است که جایگزین شکل تمام یا بخشی از سینه برداشته شده می شودتا شما یک سینه زیبا و خوش فرم داشته باشید.

مراحل عمل پروتز سینه

جراحی پروتز سینه با استفاده از ایمپلنت و پروتز فرم و سایز سینه را تغییر داده و شکل ظاهری زیباتری را ایجاد می کند. خیلی از افراد امروزه به دلایل مختلف تمایل دارند تا این جراحی را انجام دهند؛ اگر شما هم جز این دسته افراد هستید؛ پس بایستی کلیه اطلاعات لازم را قبل از این جراحی کسب کنید. برای مثال، دانستن مراحل عمل پروتز سینه به شما کمک می کند تا با دید بازدتری به سراغ این جراحی بروید. این مراحل شامل:

  1. بیهوشی

مرحله اول بیهوشی است؛ تکنسین بیهوشی مقدار مشخصی از داروی بیهوشی را تزریق کرده و بیمار تحت بیهوشی عمومی قرار می گیرد.

  1. برش سینه

برای شروع پزشک برش هایی را در نواحی مشخص ایجاد می کند تا از طریق آنها بتواند پروتز را جایگذاری کند. معمولاً این برش ها در محل هایی هستند که جای زخم و اسکار را به حداقل رسانده و مشخص نباشند. برای مثال، در زیر سینه، هاله اطراف نوک سینه یا روی افقی چین سینه. از طرفی، اندازه و بزرگی این برش ها با توجه به سایز پروتز ایجاد خواهد شد.

  1. قرار دادن پروتزها

برای قرار دادن پروتزها از دو قسمت سینه می توان استفاده کرد؛ یکی در بالای عضله سینه و دیگری در زیر عضله سینه. پزشک معمولا با توجه به اندازه پروتز و نوع جراحی یکی از این دو محل را برای جایگذاری پروتزها انتخاب می کند.

  1. بخیه زدن

پس از جایگذاری پروتزها، نوبت به بخیه زدن و بستن زخم می رسد. در این مرحله، پزشک برش های ایجاد شده را با استفاده از نخ های بخیه قابل جذب بخیه زده و پانسمان می کند. معمولا از یک سینه بند طبی برای ثابت نگهداشتن سینه استفاده می شود.

  1. ریکاوری

بعد از پایان جراحی، بیمار به اتاق ریکاوری منتقل می شود و چندین ساعت تحت مراقبت قرار خواهد گرفت تا کاملاً به هوش آید.

  1. بستری و ترخیص

جراحی پروتز سینه جز آن دسته از جراحی ها است که نیازی به بستری طولانی در بیمارستان ندارد و معمولاً بیمار به مدت 24 ساعت بستری می شود. به این معنی که اگر بیمار صبح بستری شود؛ همان شب می تواند به خانه برگردد و ترخیص شود.

مراحل عمل پروتز سینه

انواع پروتز سینه

پروتز سینه براساس سایز، جنس مواد و شکل ظاهری دارای انواع مختلفی است که در زیر به صورت مجزا به انواع پروتز سینه پرداخته ایم:

1. پروتز سینه براساس جنس مواد

 پروتز سالینی (آب نمکی) و پروتز سیلیکونی دو نوع پروتز هستند که براساس جنس مواد تقسیم بندی می شوند. پروتز سالینی ترکیبی از آب نمک استریل شده می باشد که درون پوششی از سیلیکون قرار گرفته است. این پروتز در مقایسه با پروتز سیلیکونی سفت تر بوده و شکل طبیعی ندارند. معمولاً کسانی که تمایل دارند سایز سینه هایشان بزرگ تر از حد نرمال باشد و حجیم به نظر برسد از این نوع استفاده می کنند. در مقابل، پروتزهای سیلیکونی از ژل سیلیکون پر شده اند و فرم طبیعی تری دارند. این پروتزها به دو شکل گرد و قطره اشکی موجودند و معمولاً افرادی که تمایل ندارند ظاهر سینه شان بزرگ و حجیم نشان داده شود از آن استفاده می کنند.

2. پروتز سینه براساس میزان برجستگی (سایز)

با توجه به تشخیص پزشک و نوع درخواست شما سایزهای مختلفی از پروتز سینه را می توان مورد استفاده قرار داد. این برجستگی به چهار دسته: پروتز با برجستگی کم (Low Profile)، پروتز با برجستگی متوسط (Moderate)، پروتز با برجستگی زیاد (High Profile)، پروتز با برجستگی بسیار زیاد (Extra High Profile) تقسیم بندی می شوند.

برجستگی پروتز سینه

3. پروتز سینه براساس شکل ظاهری

دسته بندی پروتز سینه به لحاظ شکل ظاهری به دو نوع قطره اشکی (آناتومیکال) و گرد تقسیم می شوند. در نوع پروتز اشکی؛ همانطور که از نامش پیداست حالتی شبیه به اشک و افتاده دارند. تنوع این پروتزها به نسبت بیشتر بوده و از متقاضیان بیشتری نیز برخوردارند. نوع دیگر که شکل گردی دارد به ظاهر سینه را گرد نشان می دهد و ان را به سمت بالا می کشد. در هر دو نوع انواع مختلفی با توجه به اندازه، قطر و ارتفاع وجود دارد که بنا بر درخواست فرد و تشخیص پزشک مورد استفاده قرار می گیرد؛ با این حال، پروتزهای گرد بیشتر به کار گرفته می شوند.

نوع مدل پروتزویژگی ها پروتز سینه
شکل ظاهریبه دو دسته پروتز گرد (Round) و پروتز قطره اشکی (Teardrop)  تقسیم بندی می شوند.  مدل سینه اشکی یک نوع پروتز آناتومیک است که شکل طبیعی تری به سینه ها می دهد و مدل برای بزرگر کردن سینه بیشتر انتخاب می شود.
جنس پروتزبه 3 دسته  آب نمکی، سیلیکونی و کامپوزیتی تقسیم بندی می شوند. مدل آب نمکی، پوسته های سیلیکونی هستند که با آب نمک استریل پر شده اند و  مدل سیلیکونی، پوسته های سیلیکونی هستند که با ژل پلاستیکی پر شده اند.
میزان برجستگیاین مدل پروتز سینه با برجستگی کم و پروتز سینه با برجستگی متوسط و پروتز سینه با برجستگی زیاد تقسیم بندی می شود.

مدل های پروتز دائمی سینه

مدل های پروتز دائمی سینه به دو شکل مدل گرد و قطره اشکی می باشد.

1. مدل گرد (Round)

پروتز سینه گرد رایج ترین نوع پروتز سینه است که زنان انتخاب می کنند. این مدل مناسب برای افرادی که خواهان سینه‌ هایی برجسته‌ تر از حد نرمال هستند. مناسب برای افرادی با سینه ‌هایی با پوشش بافت نرم خوب و شکل اولیه بی اشکال است.

ایمپلنت گرد  این طراحی شده است تا بالاترین برجستگی، استحکام متعادل و پر شدن کامل قطب بالایی سینه را فراهم کند.

همانطور که از نام آن پیداست، ایمپلنت های گرد دایره ای شکل هستند و آناتومیک محسوب نمی شوند. آنها شبیه به نیمه ‌ماه هستند و در طیف وسیعی از اندازه‌ها و عرض‌ها هستند. ایمپلنت‌های گرد در برجستگی‌های متفاوتی (میزانی که یک ایمپلنت گرد «بیرون می‌زند») از متوسط ​​(مسطح‌ترین)، متوسط ​​​​به علاوه یا مشخصات بالا (بیشترین میزان برجستگی را دارد) وجود دارد. ایمپلنت های گرد به دو صورت سالین و سیلیکون موجود هستند.

مدل های پروتز سینه

2. پروتز قطره اشکی

پروتز قطره اشکی آناتومیک تر هستند زیرا مانند قطره اشک در قسمت پایین پرتر هستند و تا نوک باریکی به سمت بالا خم می شوند. ایمپلنت‌های قطره اشکیمعمولاً بلندتر از عرض آن‌ها هستند و در نسبت‌های مختلف ارتفاع به عرض موجود هستند. این طرح در قسمت تحتانی ایمپلنت در مقایسه با قسمت بالایی برجستگی بیشتری می دهد. برای حفظ بهترین شکل، پروتز های قطره اشکی از سیلیکون منسجم تری ساخته شده اند.

این پروتزها ماندگاری بالایی دارند و معمولا مادام العمر خواهند بود. با این حال باید توجه داشت که پروتزهای قطره اشکی، بر بافت اسکار (کپسول) تکیه می‌کنند تا به سطح بافت پروتز متصل شوند. این چیزی است که پروتز را در جای خود نگه می‌دارد.

سایزهای پروتز سینه

انتخاب سایز مناسب پروتز سینه یکی از مراحل مهم پروسه جراحی است که مسلماً برای هر فرد با توجه به شرایط آن متفاوت خواهد بود. در واقع، عواملی مانند تناسب سایز پروتز با سایر اندام های بدن و سبک زندگی فرد مشخص می کنند که چه سایزی از پروتز برای آن مناسب است. در حالت کلی، سایزهای پروتز سینه به چهار دسته: برجستگی کم، برجستگی متوسط، برجستگی زیاد و برجستگی بسیار زیاد تقسیم بندی می شوند و با توجه به تشخیص پزشک و شرایط بیمار مورد استفاده قرار می گیرند.

با این حال، برخی از خانم ها تمایل دارند تا بزرگترین سایز پروتز سینه را داشته باشند که اگر متناسب با شرایط بیمار نباشد؛ کار عاقلانه ای نخواهد بود. چراکه پروتزهای سنگین بر روی پوست یک فشار دائم ایجاد می کنند و با گذشت زمان باعث افتادگی سینه شده و ظاهر زیبایی به همراه نخواهند داشت.

عنوان12345678910
عرض سینه (cm)10.51111.51212.51313.51414.515
سایز (CC)200250275300300325350375375400

برند های پروتز سینه

انواع برندهای پروتز سینه به 5 دسته تقسیم بندی می شوند و از آنجا که انتخاب برند پروتز معمولاً با خود شخص است به همین دلیل اطلاعات کافی در مورد برندهای مختلف پروتز سینه قبل از تهیه پروتز برای افراد ضروری است. لذا ما در ادامه انواع برندهای پروتز سینه را معرفی کرده ایم:

  • پروتز سینه مارک منتور
  • پروتز سینه مارک ناگور
  • پروتز سینه مارک آریون
  • پروتز سینه مارک پلی تک
  • پروتز سینه مارک موتیوا

اگر به دنبال بهترین برند پروتز سینه هستید پیشنهاد می کنم مقاله ما که لینک داده است را تا انتها بخوانید تا در تصمیم گیری خود به اطمینان صدرد برسید.

مراقبت ها و توصیه ها

همانطور که قبل از جراحی رعایت یک سری موارد ضروری است؛ یک سری دستورالعمل ها و مراقبت های بعد از جراحی پروتز سینه نیز وجود دارند که رعایت آنها روند درمان و بهبودی را به درستی پیش می برند. معمولا، دوره مراقبت از زمان خروج بیمار از اتاق عمل و ریکاوری شروع می شود. توجه داشته باشید که این مراقبت ها به اندازه جراحی مهم هستند.

  • پوشیدن سوتین مخصوص

بعد از جراحی نیاز است تا مدت زمان مشخصی که پزشک شما معین می کند از سوتین مخصوص استفاده کنید. به این دلیل که این سوتین موجب فرم دهی بهتر سینه ها شده و از تورم و التهاب آنها جلوگیری می کند. معمولا مدت زمان 6 ماه تا یک سال باید از این سوتین ها استفاده شود تا علاوه بر ایجاد تناسب، درد و ناراحتی نیز تا حد قابل توجهی کاهش دهد.

  • به اندازه کافی استراحت کنید

معمولا بعد از 24 ساعت از بیمارستان ترخیص می شوید؛ بنابراین باید مدت زمان معینی که حداقل چندین روز است را در منزل به استراحت کامل بپردازید. در این مدت از ایجاد فشار بر روی سینه ها، بلند کردن اجسام سنگین، انجام ورزش و خم شدن به مدت یک ماه خودداری شود.

  • داروهای مسکن را فراموش نکنید

بعد از جراحی به خصوص در روزهای اول ممکن است احساس درد داشته باشید. در این خصوص پزشک داروهای مسکن تجویز می کند تا با مصرف آنها این میزان درد کاهش پیدا کند. همچنین یک سری آنتی بیوتیک ها تجویز خواهد شد تا از بروز احتمالی عفونت جلوگیری شود.

  • نگران التهاب نباشید

داشتن التهاب تا چند هفته نرمال و طبیعی است؛ شما می توانید با استفاده از کمپرس آب سرد این التهاب را کمتر کنید ولی آن را به صورت مستقیم بر روی پوست قرار ندهید. دقت کنید که به هیچ وجه در این دوره از کمپرس آب گرم استفاده نکنید.

  • پانسمان را مرتب عوض کنید

پزشک حتما نکات لازم را برای عوض کردن پانسمان به شما ارائه می دهد. با این حال، در روزهای اول از آب زدن به سینه ها با وجود پانسمان خودداری کنید.

خطرات و عوارض

پروتز سینه مانند هر نوع جراحی دیگری با عوارضی همراه است. البته باید بدانید که این عوارض در صورتی که به یک کلینیک مجهز مراجعه کنید و از یک پزشک متخصص و با تجربه کمک بگیرید به حداقل می رسند. با این برخی از این عوارض عبارتند از:

  • کبودی و تورم بعد از جراحی
  • درد سینه
  • ایجاد بافت های اضافی درون بافت پستان
  • تغییر محل قرارگیری پروتز
  • احتمال ایجاد حساسیت در سینه و یا حتی نوک آن

یکی از سوالات دیگر آن است که آیا پروتزها عوارض دارند؟ خیر، پروتزها به طور خاص هیچ عوارض مهمی ندارند البته می توانند به ندرت باعث عفونت، واکنش بدن به پروتزها را شوند و همچنین اینکه طبیعتاً در عرض ده سال ممکن است با افزایش سن و تغییر شکل بدن بیماران مایل باشند که پروتزشان را عوض کنند. اگر تمایل نکات بیشتری درمورد عوارض پروتز کردن سینه بدانید، پیشنهاد می کنم بر روی متن لینک داده شده کلیک کنید.

عوارض خطرناک پروتز کردن سینه

برخی از عوارض پروتز سینه معمولا با خطرات بیشتری همراه هستند که بایستی با مشاهده آنها سریعا به پزشک مراجعه شود.

  • عفونت

عفونت از شایع ترین خطرات پروتز سینه به شمار می آید. معمولا این مشکل به دلیل رعایت نکردن دستورالعمل های پزشکی رخ می دهد. به همین دلیل است که پزشک بعد از جراحی آنتی بیوتیک تجویز می کند تا از عفونت جلوگیری شود.

  • پارگی و نشتی پروتز سینه

تغییر در شکل و اندازه سینه و افزایش درد، سفتی و تورم در طی چند هفته می تواند نشانه هایی از پارگی و نشتی پروتز سینه باشد. این یکی از خطرناک ترین عوارض جراحی پروتز سینه به شمار می آید که بایستی فرد سریعا تحت جراحی قرار گیرد.

  • چین خوردگی و دفرمه شدن پروتز

معمولا پروتزها با کیفیت های مختلفی تولید می شوند که اگر از نوع کیفیت پایین استفاده شود، احتمال چین خوردگی و دفرمه شدن وجود دارد.

  • ایجاد درد مزمن در ناحیه سینه

داشتن درد بعد از جراحی نرمال است و پزشک برای رفع آن مسکن تجویز خواهد کرد. اما، اگر این درد مزمن و طولانی مدت باشد، ممکن است به دلیل انقباض کپسولی بوده و نیاز به بررسی دقیق و مراجعه به پزشک خواهد داشت.

  • خونریزی بعد از جراحی

خونریزی بعد از جراحی هایی که با برش همراه هستند، یکی از عوارض خطرناک به شمار می آید. معمولا در اثر بلند کردن اجسام سنگین، فعالیت های فشرده و آسیب به بخیه ها این عارضه اتفاق می افتد که بایستی سریعاً به پزشک معالج خود مراجعه شود.

  • انقباض کپسولی

زمانی که یک جسم خارجی وارد بدن می شود، بدن شروع به واکنش می کند. انقباض کپسولی نیز نوعی واکنش است. بدن به صورت طبیعی شروع به ایجاد بافت فیبروز در اطراف کپسول کرده و با گذشت زمان این فبیروزها کوچک خواهند شد. این انقباض در برخی افراد زیاد و در برخی دیگر کم است و در صورت تورم و سفتی بایستی به پزشک مراجعه شود.

به گفته سایت mayoclinic ایمپلنت های مورد تایید FDA قبل از تایید تحت آزمایش های گسترده قرار می گیرند تا اطمینان معقولی از ایمنی و اثربخشی نشان دهند. با این حال، خطراتی در ارتباط با همه پروتزهای سینه وجود دارد. سیلیکون مورد استفاده برای کاشت سینه با سیلیکون تزریقی متفاوت است. سیلیکون تزریقی برای بزرگ کردن سینه، بازسازی سینه یا برای کانتور کردن بدن مورد تایید FDA نیست.

هزینه عمل

هزینه‌ پروتز سینه  چون یک عمل زیبایی است، توسط خود شخص پرداخت می شود و بیمه آن را تحت پوشش خود قرار نمی‌دهد. هزینه پروتز سینه به عوامل مختلفی مثل نوع پروتز مورداستفاده، بیمارستان یا کلینیک و میزان تخصص و مهارت پزشک و سایر موارد دیگر بستگی دارد. اما این نکته مهم را مد نظر خود داشته باشید که ارزان بودن به معنای بی‌کیفیت بودن نیست؛ همان‌طور که گران‌تر بودن نمی‌تواند تضمینی برای اطمینان  از کیفیت عمل و مهارت پزشک باشد. درواقع شما باید قبل از انجام جراحی پروتز کردن سینه به‌طور کامل درباره پزشک تحقیق کنید و بهترین دکتر پروتز سینه در تهران را برای انجام جراحی سینه انتخاب کنید. بطور کلی به هزینه‌ها باید هزینه‌های جلسات مشاوره و آزمایش‌های قبل از عمل و هزینه معاینات بعد از عمل و معاینات دوره‌ای را نیز اضافه کنید.

هزینه پروتز سینه بطور حدودی در کلینیک دکتر وحید حریری بین 30 تا 50 میلیون تومان است.

بهترین دکتر پروتز سینه را چگونه انتخاب کنیم؟

پیدا کردن بهترین دکتر  پروتز سینه، نیازمند مشورت با افرادی است که تجربه انجام پروتز کردن سینه را دارند.  علاوه بر این می‌توانید از طریق مشاهده نمونه کارهای دکتر جراح پروتز سینه در اینستاگرام  به اعتبار آن پی ببرید. همچنین شما می‌توانید در جلسات مشاوره قبل از عمل نیز از میزان تخصص و تجربه پزشک خود مطلع شوید. درصورتی‌که همه آزمایش‌های موردنیاز انجام شوند و پزشک به‌طور کامل درباره نحوه عمل و نتایج آن با شما صحبت کند، می‌توانید به تخصص او اطمینان کنید. دکتر وحید حریری جراح سینه با استفاده از بهترین مواد و به‌روزترین روش‌ها پروتز سینه را برای  شما عزیزان انجام می دهد. پیگیری منظم بیمار  بعد از جراحی نیز و اطمینان از شرایط بیمار  یکی از ویژگی های مثبت ایشان می باشد. درواقع کلیه خدمات زیبایی جراحی سینه توسط دکتر حریری با مناسب ترین قیمت و کیفیت بالا انجام می گیرید.

سوالات متداول

چرا که از نظر جراحی پلاستیک و زیبایی، مدت زمانی که فضای لازم برای قرار دادن پروتز، در سینه، ایجاد می‌شود، مقداری هوا در اطراف پروتز سینه وجود دارد که در عرض چند روز کاملاً جذب می‌شود و خود پروتز نیز که پس از مدتی جزئی از بدن می شود، و پرواز با هواپیما، یا هرگونه افزایش ارتفاع دیگری، تغییری در ساختار آن ایجاد نخواهد کرد. لذا چیزی برای انفجار وجود ندارد. داستانِ ترکیدن پروتز سینه در هواپیما را برای همیشه فراموش کنید، چرا که یک هفته بعد از عمل زیبایی پروتز سینه می توان پرواز داشت. هفته اول بعد از عمل پروتز سینه هر عارضه ای بخواهد پیش بیاید، مشخص خواهد. در کل برای اطمینان از عدم خونریزی یا مشکلات بعد از عمل پروتز سینه، بهتر است ۱ تا ۲ هفته، از مسافرت، چه هوایی چه زمینی پرهیز کنید تا دوره نقاهت شما بطور کامل طی شود.

یکی از متداول ترین سوالاتی که برخی خانم ها برای انجام عمل پروتز سینه می پرسند این است که آیا پروتز سینه باید تعویض شود و زمان تعویض پروتز سینه به چه صورت می باشد؟ واقعیت این است که هر پروتز سینه با توجه به برند و شرکت تولید کننده آن و همچنین کیفیت ساخت، طول عمری متفاوتی دارد. پزشک در دوره های مختلف و با انجام معاینات و بررسی شرایط شما مشخص می کند که آیا نیاز به تعویض پروتز هست یا خیر. از طرفی وجود برخی شرایط مانند درد زیاد در ناحیه قفسه سینه، تغییر فرم سینه، پارگی پروتز و یا فرسودگی آن از جمله مواردی هستند که باید برای تعویض پروتز اقدام کرد.

بله. لیفت و پروتز سینه بصورت همزمان انجام می شود که ما در یک مقاله بطور مفصل درمورد آن توضیح داده ایم.

پروتزهای سینه ماندگاری و طول عمر مشخصی دارند؛ بنابراین نمی توان به صورت همیشگی آنها را در نظر گرفت. با این حال، به صورت میانگین پروتز دائمی سینه طول عمری بین 12 تا 25 سال را داراست؛ اما به صورت دقیق تاریخ انقضا و تعویض این پروتزها را نمی توان تعیین کرد. معمولا در صورتی که فرد دچار مشکل یا عارضه خاصی شود؛ مجبور به تعویض پروتز خواهد شد.

بعد از جراحی به همراه دستورالعمل ها و برنامه های مراقبتی، پزشک یک سوتین طبی متناسب با بیمار تجویز می کند تا بعد از جراحی مورد استفاده قرار دهد. این سوتین کاربردی دقیقا مشابه پانسمان داشته و سینه ها را در وضعیت مناسبی نگه می دارد.

از مباحث مطرح شده ی دیگر مشکل شیر دادن است که خیلی از خانم ها نگران این موضوع هستند. خوشبختانه برخلاف عمل های ماموپلاستی و لیفت، پروتز های سینه در هر محلی که قرار داده شوند و از هر نوعی استفاده شود هیچ مانعی برای شیر دادن به وجود نخواهد آورد و خانم ها می توانند به صورت نرمال به فرزندان خود شیر دهند.

نکته دیگر مربوط به سرطان های سینه است به طور قطعی ثابت شده است که سرطان های سینه هیچ ارتباطی با پروتزهای پستانی ندارد در سال های اخیر یک نوع نادری از بیماری های سیستم ایمنی یا لنفوم ها دیده شده که در افرادی که پروتز قرار می دهند در آنها زخم ایجاد می شود این بیماری آنقدر نادر و کمیاب می باشد که در امریکا و کانادا و اروپا کماکان گذاشتن پروتزها وجود دارد و تقریبا می توان گفت ریسک آن از خیلی از رفتارهایی که ما در جامعه داریم مانند استفاده از سیگار، زندگی کردن در هوای آلوده کمتر است در نتیجه اصلاً موضوع قابل توجهی نیست.

جراحی پروتز سینه مانند دیگر جراحی ها با ایجاد برش بر روی نواحی مختلفی از سینه شروع می شود. به همین منظور، یکی از نگرانی های کسانی که پروتز سینه انجام می دهند باقی ماندن جای بخیه است. در صورتی که انتظار دارید بعد از جراحی جای زخم باقی نماند و همانند قبل از جراحی باشد؛ این انتظار کاملاً به دور از واقعیت خواهد بود. با این حال، شما می توانید با انجام یک سری نکات بهداشتی این جای زخم را کمرنگ تر کنید. استفاده از سوتین طبی، کرم هایی برای ترمیم جای بخیه، تمیز کردن و ماساژ دادن ملایم می تواند به از بین بردن جای زخم بخیه کمک کند.

درخواست مشاوره تخصصی

برای درخواست مشاوره  توسط دکتر وحید حریری جراح پستان فرم زیر را پر کنید.